OFERTA

Dragilor,

Sunt zilnic in mijlocul vostru si aud destul de des sintagme de genul:

 • am un salariu fix de unde sa am mai multi bani;
 • nu am timp, stau la birou 8-10 ore pe zi, iar cand ajung acasa sunt fie prea obosit/a, fie prea coplesit/a de cei dragi;
 • nu am nici o idee despre ce altceva as putea sa fac;
 • nu sunt bun/a la nimic altceva.

Si sunt doar cateva din autolimitarile noastre zilnice :).

Sunt 3 ani de cand am inceput sa caut, sa citesc sa merg la cursuri … sa asimilez, SA TESTEZ si mai ales sa ma dezvolt.

La inceput nu stiam prea bine ce caut, ce vreau era doar o sete de cunoastere intr-un domeniu complet nou numit “Dezvoltare Personala”, apoi am inceput sa vad mai clar :) si in cele din urma  am inceput sa aplic, sa aleg, intr-un cuvant sa ACTIONEZ.

Este momentul in care vreau si pot sa impart cu voi esenta acestor cunostinte, pe care nu le-am inventat (doar descoperit), asa cum sunt ele reflectate de trairile si experientele mele.

Unii din voi stiti poate ca am un an si jumatate de cand ma trezesc zilnic la 05.00, o parte din voi stiti si ritualurile pe care le-am implementat si care ca si spalatul pe dinti, fac parte din fiinta mea: alergat minim 5 km, minim 30 de min de engleza, minim 30 de minute de citit dezvoltare personala (uneori le combin :) ), Lumosity, si nu in ultimul rand ritualul de rugaciune.

Am inceput cu pasi mici si foarte mici (cateva minute zilnic) dar am fost constant si asa cum este firesc am progresat, iar in spatele tuturor acestor eforturi stau cateva repere despre care vreau sa va vorbesc in cursul on-line pe care l-am pregatit pentru voi:

 • mi-am descoperit (CONSTIENTIZAT) VALORILE si fac in asa fel incat zilnic actiunile mele sa fie in concordanta cu valorile mele (iar asta imi da o stare de FERICIRE);
 • am OBIECTIVE clare, concrete si mai ales SCRISE, acest curs destinat voua este unul din obiectivele acestui an);
 • am o PIRAMIDA A PRIORITATILOR clara si imi guvernez viata dupa ea;
 • am un echilibru constant intre cele 4 inteligente.

Toate aceste lucruri sunt importante deoarece:

 • ma simt excelent fizic si mental;
 • viata mea are un scop extrem de clar definit;
 • sunt zilnic plin de energie si entuziasm;
 • am timp pentru mine si pentru proiectele mele dar in acelasi timp si pentru familie si job;
 • ma simt implinit atunci cand impartasesc aceste cunostinte cu cei din jurul meu.

In concluzie am decis sa centralizez toate aceste informatii sub forma unui curs on-line la care te invit sa participi: Despre Fericire, Prosperitate si Succes;

Practic iti propun ca timp de 4 saptamani sa imi acorzi 10 minute din timpul tau pentru a citi zilnic un mail din partea mea.

Fiecare zi va avea o tema predefinita iar materialul trimis va fi in concordanta cu acea tema.

 Luni: Povestea motivationala a saptamanii;

Marti: Elementul central al pregatirii;

Miercuri: Exercitiu de aprofundare;

Joi: Cartea Saptamanii;

Vineri: Instrumentul Saptamanii.

Sambata este ziua surprizelor, a valorii adaugate, a bonusurilor pentru voi, nu va divulg inca nimic din secretele care  vor veni :).

In plus iti ofer saptamanal recomandari privind minim 5 carti legate de subiectul saptamanii, iti ofer fisiere video si audio (publice :) ) relevante pentru subiectul discutat.

Iti ofer sugestii despre liderii pe care ii poti urma sau despre cursurile la care te poti inscrie.

Si ca bonus final iti ofer, oricand pe parcursul acestei luni, o ora de mentorat cu mine :).

Cursul are un cost simbolic de doar … 100 RON si are acest cost deorece din experienta stiu ca subconstient avem tendinta sa asimilam gratuit = prost, iar in al doilea rand este o alta forma de autoresponsabilizare am platit trebuie sa imi fac timp :).

Nu iti promit ca te vei imbogatii sau ca vei deveni alta persoana peste noapte, ce iti promit este ca dupa aceasta luna vei privi viata cu alti ochii si ca vei fi pregatit/a pentru luna a doua pe care o vom avea – 21 de zile dedicate Prosperitatii.

Am o rugaminte de ordin personal la voi… Cel mai bun moment pentru a citi mail-urile mele este dimineata, cand va beti cafeaua sau imediat dupa ce va treziti: mintea este odihnita si receptiva, voi relaxati si pregatiti pentru o doza de energie, buna dispozitie si informatie utila.

Practic va cer sa va treziti cu 10 minute mai devreme si sa va alocati aceste minute voua :), poate parea greu, dar daca o faceti veti vedea ca este mult mai usor decat credeati.

Este important sa incepeti sa aveti timp pe care sa vi-l dedicati voua si pe care sa il constientizati la intreaga lui valoare.

Este, daca vreti, primul pas pe calea Dezvoltarii Personale.

Referitor la plata sunt 2 modalitati:

 • direct catre mine :) de la cei cu care ma vad frecvent;
 • sau prin virament in contul bancar: RO09FNNB005302856991RO01 deschis la Credit Europe Bank.

Si pentru ca feed-back-ul vostru este important pentru mine va rog sa continuati sa mi-l transmiteti, ca si pana acum, direct, telefonic sau pe mail :).

Pentru zilele care urmeaza va doresc spor si energie,

leo1

 

 

2 thoughts on “OFERTA

 1. Frumoase revelatii – in spatiul deschis de ele ma intalnesc cu tine intr-o maniera profunda, chiar daca nu ne vorbim des.

  O singura remarca: in Espere se face o diferenta intre nevoie – ceva ce implinita fiind sustine Viata din noi (foamea, setea sunt nevoi; la un alt nivel apar nevoile relationale: recunoasterea asa cum suntem, valorizarea, ascultarea, visarea … hranesc viata din noi si dintre noi) iar dorinta este ceva ce sustine imaginea noastra despre noi si persoana noastra – putem trai fara sa ne indeplinim dorintele. Un sfant parinte chiar spune ca una din pacalelile pe care le intinde Diavolul omului este sa confunde nevoile cu dorintele sale si sa le ia drept Realitate.

  Felicitari pentru aceasta impartasire!

  Mihai Ganj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *