Sarut Cald

Amazing-beautiful-summer-sunset-hd

Bun regasit,

 

Este cald, aerul este cald, adierea de vant este calda, pana si fosnetul frunzelor, parca striga tot “este cald”.

Si cat de dor mi-a fost de acest cald.

In inima mea caldura este sinonima cu vacanta, relexare, mare, absenta raului si a grijilor.

Tot caldura inseamna cirese, caise si etern preferatul meu pepene rece.

Deasemeni: socata, ghimbirata sau limonada cu menta in care neaparat trebuie sa sclipeasca trei cuburi jucause de gheata. Si pentru ca imi place sa fiu sincer pana la capat recunosc uneori inseamna si un pahar de Pepsi rece cu gustul original care apare in editie limitata in fiecare vara asortat cu o feliuta de lamaie.

Si mai asociez caldura cu ceva, cu mirosul de tara: putin praf, putin balegar, putina lucerna verde si mult aer sanatos, miros care vine adanc din copilaria mea.

Caldura la tara este net superioara caldurii de oras, cand oamenii harnici se trezesc de la patru dis de dimineata ca sa poata munci cateva ore bune pe racoarea diminetii sau cand dupa lasarea serii grija fata de animale ii tine in plina activitate.

Desi inteleg ca si cei care locuiesc la tara au greutati, griji si probleme eu prefer sa ii vad prin ochii veseli ai copilariei, mereu zambitori, relaxati cu un optimism sanatos si parca mereu gata sa te spijine, sa te ajute.

Visez mai ales in lunile de vara la o astfel de viata in care gimnastica de dimineata sa fie in curte pe langa plante, mancarea sa fie culeasa de mine iar gandurile negre sa fie o amintire atat de indepartata incat nici sa nu imi amintesc de ea.

Iar serile, atat de minunat parfumate cu racoarea plantelor insetate de arsita zilei, le rezerv clipelor de inspiratie si articolelor mele catre voi.

Si cine stie, daca imi voi dori destul de mult, poate la urmatorul cald visul va deveni parte din realitatea mea.

Cu toata dragostea iti doresc o vara cu mult cald,

rp_leo-foto-curs.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *