Menta si Lemn dulce

BestHDWallpapersPack1254_114

Bun regasit,

Pentru cei care nu stiu titlul acestui articol este dat de combinatia dintr-unul din cele mai bune ceaiuri pe care le-am baut vreodata.

Este suficienta o singura sorbitura si te indragostesti pe veci de el, fapt demonstrat si experimentat pe o larga categorie de prieteni si prietene carora le multumesc pe aceasta cale.

Pe langa combinatia unica acest ceai mai reuseste un lucru miraculos, te face sa simti extrem de intens ambele arome in momente diferite, atunci cand bei simti dulceata lemnului apoi dupa ce inghiti te bucuri de senzatia de racoare data de menta.

Sentimentul este divin si il recomand tuturor, te relaxeaza, te bine dispune si te face sa iubesti si mai intens viata.

Are doar o mica parte negativa este interzis din cauza efectului stimulator al lemnului dulce tuturor celor care au probleme cu inima, asa ca pentru mine a ramas o dulce dar extrem de puternica amintire.

Am decis astazi sa iti povestesc despre acest ceai deoarece vreau sa ti-l ofer cadou, fie ca esti sau nu bautor de ceai merita sa il incerci, pentru cei care ajungeti pe la FasTracKids Galati am lasat Corinei o cutie special pentru voi, pentru toti ceilalti poate fi comandat de pe www.just-t.ro.

Apoi va vorbesc despre el deoarece dintre toate ceaiurile din lume el este sinonim in sufletul meu cu primavara, fiecare inghititura te face sa te simti nou, puternic, vesel, fericit asa cum numai primavara cu razele ei discrete si calde stie sa te faca.

Si daca pe langa o cana de ceai, iti gasesti timp pentru pasiunile tale, pentru indeplinirea visurilor tale atunci primavara cu adevarat te-a gasit pregatit sa o primesti.

Ca sa vezi cat adevar exista in randurile de mai sus, scriu acest mesaj alaturi de o cana de ceai de menta (din gradina mea), langa un visin inflorit care nu doar ma imbata cu mirosul lui ci ma mai si ninge din cand in cand cu zeci de petale albe, mangaiat de cele 27 de grade din aer facand unul dintre lucrurile cele mai frumoase din viata mea: impartasesc ganduri si sentimente cu voi.

Si iute unde am ajuns de la o cana de ceai, asa ca fa-ti timp si traieste primavara vietii tale asa cum o meriti, profund, deplin in bucurie si armonie cu valorile tale si cu toti cei dragi din viata ta.

Pe curand,

leo foto curs

One thought on “Menta si Lemn dulce

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *