Lumina lina

BestHDWallpapersPack1254_102

Bun regasit,

Este aproape miezul noptii, luna straluceste mare si curata pe cer, iar aerul desi rece este plin de parfumul zecilor de copaci in plina floare.

Pamantul este parca un covor alb format din mii de petale micute, covor calcat de sute de picioare care cu emotie se indreapta catre acelasi loc.

Este liniste, o liniste adanca, plina de asteptare, prieteni, rude, copii, multi copii, tineri si batrani, toti laolalta pentru prima si poate unica data in acest an.

Este liniste, dar o liniste plina de bucurie, de bucuria naturii care renaste, a oamenilor mai apropiati ca niciodata, a emotiei curate cu care suntem decisi sa intampinam… lumina.

Suntem inca in ziua de sambata dar miezul noptii se apropie cu repeziciune…

Este parca ultima zi a unei saptamani in care gandurile mele, faptele mele si sedntimentele mele au fost inchinate voua celor prezenti in viata si rugaciunile mele. Mi-am amintit mai des de voi si de cat de importanti sunteti pentru mine indiferent daca sunteti aproape sau departe, prezenti sau absenti, buni sau mai putin…

A fost o saptamana in care locul meu a fost mereu pe ultimul rand insa gandurile mele pentru voi au fost intotdeauna in fata. M-am rugat si am trait asa cum mi-ar placea sa traiesc fiecare zi a vietii mele, desi stiu ca de luni mai voi intoarce la multele si uneori proastele mele obisnuinte.

Este parca ultima zi dinaintea primei zile, ziua in care inconjurati de dragostea celor dragi ne vom bucura de invierea inimilor noastre adormite de frigul iernii.

Si pentru asta avem nevoie de atat de putin… de o mica flacara trimisa noua in dar de acolo de departe, o mica flacara pe ne dorim sa o tinem aprinsa tot anul in inima noastra, o mica flacara pe care uneori cea mai mica adiere de vant o poate stinge, o mica flacara simbol al sperantei, bucurie, dragostei noastre pentru noi si pentru voi.

Ea ne este daruita, poate in fiecare zi, insa noi nu o vedem fizic decat in acesta noapte minunata. O primim, o purtam si o ducem acasa in sanctuarul nostru sfant.

Ce facem mai departe depinde doar de noi, de noi cei noi daca vrem sa evoluam dar si de noi cei vechi cu care trebuie uneori sa ne luptam.

Stiu ca nu este usor insa cred din tot sufletul meu ca este posibil…

Si pentru asta iti urez din toata inima Paste Binecuvantat!

rp_leo-foto-curs.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *