Inima Neagra

wxp (4)

Salut,

Pentru o scurta perioada de timp m-am oprit din scris sau ca sa fiu sincer am scris articole atat de negre incat nici eu nu le pot citi de doua ori.

Dar la sfatul unei dragi si foarte recente prietene care m-a incurajat sa arat si partea umana a vietii mele cu lucruri mai putin frumoase m-am reintors la tastatura.

Ce ai spune tu draga cititorule daca intr-o zi frumoasa de primavara, cineva te-ar anunta ca te mai poti bucura de viata pe care o ai acum doar cateva luni si ca apoi poti pierde tot ceea ce iti era drag si pretios.

Poate mi-ai sugera sa ma bucur si sa traiesc din plin aceste cateva luni si atunci cand in putinile momente de optimism gandesc logic asta imi spun si eu ca trebuie sa fac.

Insa frica, neputinta, revolta imi inabusa orice urma de speranta si bucurie.

Mii de scenarii si dialoguri interioare imi zboara prin minte, nimic nu mai pare important in afara de propia mea durere si de dorinta continua de a-mi plange de mila.

Solutii imposibile si improbabile imi vin in minte in asteptarea unei minuni, pe care recunosc sincer o astept si o cer.

Si cat de important este sa ai langa tine un ingeras mic si o iubire calda.

Dar cui sa spui durerea ta, de ce sa incarci pe cei dragi cu suferinta ta, de ce sa traiasca si ei neputinta ta?

Pentru ca am observat ca de cate ori am povestit cuiva am imbracat acea persoana intr-un voal de energie neagra, cei in varsta s-au imbolnavit, cei mai tineri au fost fara reactie, si ceilalti mi-au transmit doar compatimire.

Stii, ma voi gandi destul de mult daca voi publica acest articol sau nu, pentru ca nu imi doresc ca tu sa impartasesti durerea mea.

Dar daca o voi face sa stii ca am facut-o doar pentru mine si numai pentru mine, din motive putine si extrem de egoiste.

Stiu insa ca vei intelege si ma vei ierta,

Pe curand,

rp_leo-foto-curs.jpg

2 thoughts on “Inima Neagra

  1. Leonard, o mica greseala… m-a încurajat. Tu ai scris “ma încurajat”. Este bine sa faci corecția, cred ca a fost o neatenție.

    Spor.

    Dragos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *