Triburile mele…

ComputerDesktopWallpapersCollection940__061

Bun regasit,

De cand am citit cartea lui Seth Godin “Triburile” ma tot gandesc eu din ce triburi fac parte si mai ales cand voi incepe sa formez propriul meu trib.

Si asa am descoperit ca sunt membru de onoare al catorva triburi foarte importante.

In primul rand fac parte trup si suflet din tribul parintilor, al acelei categorii de parinti implicati direct in procesul de educatie. Ca membru al acestui trib cel mai mult imi place sa vorbesc, despre Maria fetita mea, evident, dealtfel nimic nou cand incepem sa vorbim despre copii nostrii parca este un concurs din care nu mai putem fi opriti :).

Apoi fac parte din tribul celor care merg la biserica. Aici cel mai mult apreciez linistea, rugaciunea si purificarea spirituala prin care trec periodic. Imi place deasemeni sentimentul unic de familie uriasa cu aceleasi valori, preocupari si dorinte.

Sunt membru si in tribul celor care lucreaza la banca si desi cunosc in profunzime o multime de informatii si mecanisme bancare este un domeniu in care ma simt un membru din esalonul inferior, care mai are foarte multe de invatat si descoperit.

Apoi fac parte din familia iubitorilor de Apple, o dragoste simpla si neconditionata, rasplatita zilnic prin performanta, siguranta si placere.

Sunt si membru in tribul cititorilor de carti, membru marcant de aceasta data care reuseste sa gaseasca mii de mici farame de timp pe care sa le dedice acestei pasiuni arzatoare. Si daca tot aloc atat de mult timp imi propun sa revin cu un topic destinat cartilor si autorilor mei preferati.

Desigur cand vorbesc de aceste triburi vorbesc de oameni cu care impartasesc aceleasi viziuni, valori si sperante, vorbesc de voi toti oamenii dragi din viata mea cu care imi impartasesc bunele si relele si cu care schimb zilnic sau saptamanal imbratisari si zambete.

Frumos este ca desi in esenta sunteti persoane total diferite, fiecare impreuna cu tribul sau, veniti in completarea unui segment important din viata mea, iar toate segmentele adunate formeaza intregul care ma defineste pe mine ca om.

Sunt extrem de curios, tu din ce triburi faci parte?

Este vreunul atat de important care sa-l impartasesti cu noi?

Atunci lasa-ne un comentariu… si schimba viata unui necunoscut.

Pe curand,

P.S. Cat despre a crea propriul meu trib, pot sa iti spun ca lucrez in fiecare zi la asta…

Iar despre tribul obsedatilor de dulciuri va vorbesc altadata.

rp_leo-foto-curs.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *