Oameni care Zambesc

40

Bun regasit,

Atingand din nou tastatura, dupa o pauza de aproape o luna, datorata unei picaturi de apa care s-a imprietenit cu interiorul laptopului meu, realizez cat de dor mi-a fost sa scriu, sa va scriu :).

Am suferit mult dupa lipsa conexiunii permanente la internet, pe care am avut ambitia sa nu o inlocuiesc cu nimic si am concluzionat… este clar sunt dependent.

Dependent de filme, muzica, carti, subtitrari, recenzii, facebook, mailchimp, mail,  dar cel mai mult am resimtit lipsa unui vechi prieten numit “Pages” cu care imi hranesc ofurile, bucuriile, dar mai ales acea intensa nevoie de contributie si impartasire de experiente, trairi si emotii.

Mi-a fost dor de voi si de comentariile voastre scrise sau verbale, de like-urile si de fiecare pretios share :).

Am incheiat anul prins in iuresul sarbatorilor, parca tot mai scurte si mai lipsite de traditie, un an frumos in care am muncit mult, dar am reusit poate pentru prima oara cea mai eficienta combinatie intre efort si relaxare intre timp la serviciu si vacante.

Iar Maria a completat tot acest peisaj cu cea mai pura bucurie si cu multa dragoste, de mare, de Tara Sfanta, de munte, de joaca cu copii, de primul ei “Aventura Parc” si lista ar putea continua la infinit.

Noul an l-am inceput, fara laptop, insa plin de planuri mari, visuri si dorinte pe care sunt convins le vom transforma in realitate.

Ne propunem un an fara prea multe vacante, cu multa munca, in care vrem sa construim pas cu pas viitorul nostru pe multi, multi ani de acum inainte.

Vrem sa extindem si consolidam toate companiile pe care le-am ajutat sa se nasca in calitate de parinti si sa pornim in acelasi timp pe drumuri noi necunoscute.

Dar toate la timpul lor, pana atunci sunt bucuros ca sunt aici si fac unul dintre lucrurile care imi face cea mai mare placere… scriu.

Insa cel mai frumos aspect al acestui inceput de an este fara doar si poate zambetul oamenilor care ma inconjoara, mai prezent ca niciodata, mai viu mai plin de viata si de speranta.

Si am concluzionat ca imi place si vreau sa fiu mereu inconjurat doar de oameni care ma fac si pe care eu la randul meu ii fac sa zambeasca, deci prieteni cand ma vedeti zambiti, de dragul meu si al vostru, zambiti :).

Am atat de multe de impartasit cu voi incat astazi ma opresc aici, promit insa sa ma intorc maine plin de energie si entuziasm.

Pe curand,

rp_leo-foto-curs.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *