Scrisoare de Dragoste

BestHDWallpapersPack1254_101

Bun regasit,

 

“De as grai in limbile oamenilor si ale ingerilor, iar dragoste nu am, facutu-m-am arama sunatoare si chimval rasunator. 
Si de as avea darul proorociei si tainele toate le-as cunoaste, si de as avea atata credinta incat sa mut si muntii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt. 
Si de as imparti toata avutia mea si de as da trupul meu ca sa fie ars, iar dragoste nu am, nimic nu-mi foloseste. 
Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste, nu se lauda, nu se trufeste. 
Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul. 
Nu se bucura de nedreptate, ci se bucura de adevar. 
Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. 
Dragostea nu cade niciodata.” (Imnul dragostei – I Cor. 13;1-8)

Cred in legea atractiei si din clipa in care am vorbit despre Dragoste ca fiind cel mai frumos Cadou, tot ceea ce aud, vad, citesc dar mai ales simt are legatura cu acest subiect.

Duminica in timpul slujbei religioase, la biserica am auzit acest minunat imn al dragostei din preambulul articolului. Trecand peste socul de a auzi asa ceva in biserica, am ramas doar cu sentimentul dulce al unei placeri intense, mi-a placut atat de mult incat mi-am propus sa il invat.

Zilele acestea citind o carte despre antreprenoriat, deci nu un roman de dragoste am descoperit poate cea mai frumoasa definitie a Dragostei “a-i da persoanei iubite puterea sa ne distruga avand increderea ca nu o va folosi”.

O definitie atat de profunda incat poate fi socotita fundatia oricarei casatorii, iar voi cei care aveti aceiasi ani de familie ca si mine intelegeti ce vreau sa spun.

Si ca sa completeze tot acest peisaj al dragostei un batranel mi-a marturisit deunazi: “sunt 18 ani de cand sunt singur”. O declaratie cutremuratoare deoarece doar Dragostea te poate face sa te simti singur in mijlocul lumii, al copiilor, prietenilor, cunoscutilor.

Extrem de frumos sentiment trait la toata intensitatea lui de om care iubeste cu toata fiinta aceiasi persoana chiar si dupa 18 ani.

Si inchei prin a va face o marturisire, de obicei sotia mea imi corecteaza si completeaza fiecare articol, pe acesta insa nu i-l voi da, i-l voi trimite sub forma unei scrisori de dragoste.

In final nu pot decat sa te invit sa te bucuri alaturi de mine de dragoste deoarece “Dragostea nu cade niciodata”.

Cu dragoste pentru voi,

leo foto curs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *