Cadoul de Craciun

819

Bun regasit,

 

Fara voia mea in ultimile saptamani cursul meu “Despre Fericire, Prosperitate si Succes” a devenit subiect principal de discutii in diverse medii implicate in dezvoltarea personala.

Este un curs tare drag mie, fiind primul creat, care a ajuns la a patra editie si pe care de regula il lansez vara deoarece este perioada in care eu am cel mai mare nivel de energie si voi cel mai mult timp pentru a-l citi.

Si tot fara voia mea am in fiecare zi cate o persoana care isi doreste sa se inscrie sau care imi spune ca il reciteste cu drag ori de cate ori ii este greu.

Cursul se adreseaza tuturor celor care vor sa faca o schimbare in viata lor si sunt pregatiti sa urmeze pasii necesari pentru a transforma aceasta dorinta in realitate. Vei avea ocazia sa experimentezi diferite reactii: uimire, entuziasm, curiozitate, tristete, rasete si chiar lacrimi, dar adevaratul scop al cursului este sa te incurajeze sa iei o decizie, decizia de a-ti schimba viata. Desigur acest lucru inseamna cu totul altceva pentru tine decat a insemnat pentru mine sau pentru Steve Jobs, Sylvester Stallone sau orice alta personalitate la care voi face referire, insa oricare ar fi viziunea ta, cursul acesta isi propune sa te ajute sa intelegi ca ai capacitatea de a-ti realiza visul in ciuda celor care cu bunavointa iti spun ca este imposibil.

Pentru mine totul a inceput cu un vis. Cu o viziune si o nevoie aceea de a impartasi si celor din jurul meu comorile pe care le descopar in fiecare zi in cartile atat de dragi mie. Carti care m-au inspirat si m-au ajutat sa ma transform din omida legata de obiceiuri proaste si rutine obositoare in fluture liber si plin de energie care sunt acum.

Apoi, deoarece eram pregatit, in viata mea am inceput sa descopar oameni speciali pe care eu i-am numit mentori, care m-au indrumat si continua sa ma sprijine ori de cate ori am nevoie.

Cursul meu se adreseaza tuturor celor care cauta excelenta in viata lor. Si prin asta inteleg fericire, prosperitate si succes. Si stiu ca viziunea aceasta asupra excelentei este diferita de la persoana la persoana. Ea poate fi observata la un tanar sportiv care inscrie in ultima secunda de joc, la un antreprenor care exceleaza in domeniul sau de activitate, dar si la o mama singura care lucreaza toata ziua, are grija de copii si in plus dovedeste si vointa si perseverenta de a deschide o afacere care sa schimbe viata familiei ei.

Indiferent care este visul tau trebuie mai intai sa clarificam unde suntem apoi sa vizualizam punctul in care vrem sa ajungem si rezultatele pe care vrem sa le obtinem.

Pentru inceput avem un curs care se deruleaza pe parcursul urmatoarelor 3 luni, luni de iarna cu zile scurte si nopti calduroase numai bune pentru citit si implementat, apoi avem o viata intreaga de transformare si dezvoltare.

Cursul poate fi pentru tine sau pentru cineva drag, un dar inedit si cu bataie lunga, oferit in preajma Craciunului.

Acest curs costa in mod normal 300 de lei insa pentru ca vreau sa fiu printre cei care iti fac cadouri de Sarbatori ti-l ofer in aceasta perioada cu doar 200 de lei si daca esti student cu numai 150 de lei.

Asta inseamna mai putin de 70 de lei pe luna, bani pe care ii poti investi in tine, in cresterea si transformarea ta in omul care visezi sa fii.

Voi relasansa acest curs de ziua nationala a Romaniei si deoarece nu sunt decat 30 de locuri, te invit sa iei o decizie corecta pentru tine cat mai repede.

Cu recunostinta,

rp_leo-foto-curs.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *